Projekt neve: ALONIA

Új fejlesztés: Árak: 231,000 € – 510,000 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 96,00 m2 – 140,00 m2]

Ez az innovatív ingatlanprojekt 60 családi lakást kínál, 2 és 3 hálószobás apartmanokkal, amelyek mindegyike garázzsal és tárolóval rendelkezik a pincében. Az épületek földszinten, 2 emeleten és tetőtérben helyezkednek el, biztosítva ezzel a különböző lakástípusokat, amelyek megfelelnek az igényeidnek.

A helyszín ideális, mivel kedvező kapcsolatot biztosít a fő közlekedési utakkal, amelyek megkönnyítik a közlekedést a Costa del Sol és a Campo de Gibraltar területén. Ezen kívül egy teljes szórakoztató környezet veszi körül, közvetlen közelben található a La Duquesa Marina, éttermek, ahol helyi és nemzetközi gasztronómiát élvezhetsz, valamint egy rangos golfpálya az első vonalban, amely elbűvöli a sport szerelmeseit. Minden otthon a tágas teraszáról ismert, amely ideális szabadtéri helyet biztosít a pihenésre és a golfpálya panorámás kilátásának élvezetére, ami nyugalmat és jólétet ad.

A projekt közös területeit a kényelem és a luxus biztosítására tervezték, tájképi területekkel, amelyek lehetővé teszik a kapcsolódást a természettel, egy medencével, pihenő napozóágyakkal, és egy gastrotekával, amely tökéletes hely lesz a társalgásra és a különleges pillanatok élvezetére. Ez egy olyan hely, ahol a kényelem és az életminőség találkozik, hogy kivételes légkört teremtsen.

Térkép