Projekt neve: ARMONIA

Új fejlesztés: Árak: 467,000 € – 818,000 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 103,00 m2 – 129,00 m2]

A San Pedro de Alcantara-i fejlesztés 35 lakást foglal magában, 2 és 3 hálószobával, duplexekkel, terasszal és napozóterasszal. A pincében garázsok és a földszinten kereskedelmi helyiségek találhatók, egy avantgárd építészetű épületben, első osztályú minőséggel és kivételes elhelyezkedéssel a Costa del Sol szívében.

Ez az elegáns lakókomplexum, modern építészeti vonalakkal, egyedülálló projekt, amely exkluzív két és három hálószobás otthonokat kínál lenyűgöző teraszokkal. A Costa del Solon található, a legigényesebb vásárlók által nagyon értékelt területen, a lakókomplexum tökéletesen helyezkedik el Spanyolország legjobb fehérhomokos strandjai közelében. Elegáns kikötőivel, halászati kikötőivel és természetesen a legjobb golfpályáival a terület a legjobb hely a szórakozásra. A Costa del Sol évente több mint 300 nap napsütésben és 161 kilométeres tengerparttal büszkélkedhet.

Térkép