Projekt neve: SOLEMAR

Új fejlesztés: Árak: 367,000 € – 545,000 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 83,00 m2 – 113,00 m2]

Ez egy zárt lakófejlesztés, összesen 58 apartmannal, 2 vagy 3 hálószobával, 4 épületre osztva, amelyek földszinti otthonokat kínálnak privát kertekkel, és a kivételes 3 hálószobás penthouse-okkal koronázva, amelyek lenyűgöző teraszokkal és a Földközi-tengerre nyíló, csodálatos, szabad kilátással rendelkeznek.

Minden otthon délkeletre néz, és tágas teraszokkal rendelkezik, hogy a lehető legjobban kihasználhassák a természetes fényt. A fejlesztés nagy, tájképi területeket kínál a családok számára, valamint gyönyörűen megtervezett közös medencét. Minden apartmanhoz tartozik egy kültéri parkolóhely, amely pergola alatt található, hogy árnyékot biztosítson.

Az otthonokat úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtsanak lakóik számára, a neves márkákból származó, kiváló minőségű anyagok kiválasztásával és gondosan átgondolt dizájnnal. Tökéletes légkondicionáló rendszerrel rendelkeznek, amely alkalmazkodik a hidegebb és melegebb hónapok hőmérsékletéhez, és optimális hangszigetelés jellemzi őket a lakások és a külső tér között.

Az építkezést a legújabb Műszaki Építési Kódex (CTE) előírásaival összhangban végezték, így ezek az otthonok a piacon a legmagasabb energiahatékonyságot biztosítják.

Az építkezés folyamatban van, a kivitelezés várható időpontja 2024 márciusa. A 2. szakasz (3. és 4. blokk): 2025 február.


Térkép