Projekt neve: MARE

Új fejlesztés: Árak: 720,000 € – 1,485,000 € között. [Hálószobák: 3 – 4] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Épített méret: 109,00 m2 – 151,00 m2]

Új lakókomplexum három hálószobás apartmanokkal és négy hálószobás penthouse-okkal, 2-3 fürdőszobával, mindössze 4 perces sétára a tengerparti sétánytól és 3 percre San Pedro de Alcántara óvárosától, a Marbella strand felé bővülő új területen, közel a kikötőhöz.

Maximális kényelmet biztosít lakóinak, a legjobb minőségű anyagokból, neves márkák kiválasztásával, és gondosan megtervezett dizájnnal. Tökéletes légkondicionáló rendszerrel rendelkeznek, amely alkalmazkodik a hőmérséklethez a hidegebb és melegebb hónapokban, és optimális hangszigetelés biztosít a lakások és a külső tér között.

Az új Műszaki Építési Kódex (CTE) szabályainak megfelelően építve, ezek az otthonok a piac élvonalában állnak, és a legmagasabb szintű energiahatékonyságot nyújtják.

A területen széles és modern sugárutak, kerékpárutak, kertek, tömegközlekedési lehetőségek találhatók, mindez éttermekkel és boltokkal körülvéve.

Egy új lakófejlesztés, amely az életminőség minden előnyével rendelkezik, stratégiailag Puerto Banus mellett, Marbella közelében, mindez rendkívüli áron.

Az 1. fázis várható befejezési időpontja: 2025. június.


Térkép