Projekt neve: Biznaga

Új fejlesztés: Árak: 280,000 € – 455,000 € között. [Hálószobák: 1 – 2] [Fürdőszobák: 1 – 2] [Épített méret: 74,00 m2 – 99,00 m2]

Az innovatív és fenntartható otthonok gyűjteménye Las Lagunas de Mijas-ban. Ez az egyedülálló projekt páratlan lakóélményt kínál, ötvözve a korszerű dizájnt, modern kényelmi szolgáltatásokat és egy stratégiai elhelyezkedést a varázslatos Costa del Sol-on.

Ez a fejlesztés 55 egy- és két hálószobás apartmanból áll, egyedi külső dizájnnal, amely megkülönböztető és esztétikailag vonzó környezetet teremt. Tágas teraszokkal rendelkeznek, amelyek tökéletes teret kínálnak a pihenéshez és a kontemplációhoz. Olyan otthonokat kínálunk, amelyek teraszai privát medencékkel rendelkeznek, így személyes oázist biztosítanak. Minden lakáshoz parkolóhely és tárolóhelyiség tartozik. Közös területek találhatók, beleértve egy fűtött beltéri medencét, szabadtéri spa medencét, edzőtermet, szaunát és jógaterületet a wellness és szórakozás érdekében.

Las Lagunas de Mijas: Egyedi Környezet
Fedezze fel Las Lagunas de Mijas-t, egy csodálatos helyet, amely tökéletes egyensúlyt kínál a páratlan életstílus eléréséhez. Egy családias és csendes hely, ahol természetvédelmi parkok találhatók, ahol élvezheti otthona nyugalmát, valamint széleskörű strand-, szabadidős és sporttevékenységeket minden életkor számára.

Kivételes geológiai története és jelentős ökológiai értéke Las Lagunas de Mijas-t a Costa del Sol egyedi sarkává teszi. Stratégiai Elhelyezkedés: Minden egy karnyújtásnyira elérhető, ami vonzóvá teszi ezt a fejlesztést a lakóhely számára. Ez az új otthon kevesebb mint 5 percnyire van az autópályától, lehetővé téve a Costa del Sol egészének könnyű megközelítését.

Ezenkívül gyalogosan megközelíthető a Miramar Kereskedelmi Park, amely páratlan kereskedelmi és társadalmi tér, neves boltokkal és szolgáltatásokkal. Másrészt az iskolákhoz és intézetekhez való közelsége megkönnyíti a családi életet, és ösztönzi a területet, hogy élettel teli hely legyen. Mindez együtt a Fuengirola folyó sportparkjához való tökéletes hozzáféréssel és mindössze 15 percre a strandtól.

Elköteleződés a Fenntarthatóság Iránt:
Minőség és exkluzív dizájn: Magas minőségű készülékekkel rendelkezik, hogy tökéletes környezetet teremtsen a családi élethez. A híres német Bosch márka alatt ezek a terek funkcionális és tartós modellekké válnak, amelyek új szintre emelik a helyek exkluzivitását.
Hasonlóképpen, a közös területek anyagai neves márkák által készültek. Az edzőterem a neves LifeFitness gépeivel van felszerelve, hogy a család minden tagja számára a legmagasabb minőségű sportéletet biztosítsa.
Ezenkívül a jógaterem KURMA jógás anyagokkal van felszerelve, amelyek felhasználónak példa nélküli dizájnkörnyezetet kínálnak, hogy verhetetlen élményt nyújtsanak.
Ez több, mint egy új lakásgyűjtemény; egy kortárs életstílus, amely összhangban áll a természettel és a modernséggel. Csatlakozzon hozzánk ezen az úton, hogy egy olyan otthonhoz juthasson, amely a dizájn, a fenntarthatóság és a jólét kiválóságát tükrözi.


Térkép