Projekt neve: MEDITERRANEAN SUNRISE LOS PACOS

Új fejlesztés: Ár 295,000 € – 865,000 € között. [Hálószobák: 2 – 5] [Fürdőszobák: 2 – 3] [Építési méret: 82,00 m² – 182,00 m²]

A Fuengirolában, a Los Pacos lakónegyed felső részén található projekt egy kiváltságos helyen helyezkedik el, amely tiszta kilátást nyújt a lábánál elterülő kiterjedt zöld területnek köszönhetően. A csendes környezet, a kiváló közlekedési lehetőségek, valamint a sétatávolságra található összes szolgáltatás ideálissá teszi ezt a komplexumot a lakhatásra. Könnyen megközelíthető az autópályáról, és a közelben található az L-4-es buszvonal megállója (Los Pacos – Los Boliches).

Fedezze fel ezt a 35 gyönyörű otthont egy privát környezetben, kortárs építészettel. Ezek a 2 és 3 hálószobás apartmanok természetes fénnyel telítettek, és a kényelem és stílus fúzióját kínálják. A fejlesztés tartalmaz egy közösségi edzőtermet, szaunát, napozóteraszt és csillogó úszómedencét, amelyek egy élénk szabadidős központot alkotnak. Ez az enklávé a modern városi életet testesíti meg, ötvözve a kifinomult dizájnt a luxus szolgáltatásokkal, hogy kivételes lakhatási élményt nyújtson.

Engedje, hogy egy medencés fürdőzés elringassa és pihenjen a Costa del Sol klímájának élvezetében. Az egészséges életmód fenntartásához, vagy egyszerű pihenéshez a komplexumban található edzőterem és szauna biztosítja a maximális magánéletet és kényelmet.

Ez az ideális hely az év minden napjára. A medence fűtése hőszivattyúval történik, és automatikus hőszigetelő takaró védi, így ez a terület a tökéletes hely a kikapcsolódásra, amit egy napozóterasz és buja zöld területek egészítenek ki. Az urbanizáció másik oldalán felfedezheti a tengerre néző panorámás edzőtermet és a megújító szaunát.

Ez a világos, nyitott koncepciójú lakótér tágas, harmonikusan egyesíti a konyhát, a nappalit és az étkezőt, magas minőségű anyagokkal és időtlen dizájnnal. A tágas ablakok lehetővé teszik, hogy a fény elárassza a belső teret, összeolvasztva a helyet a lenyűgöző panorámával.

A terek nagysága az alapja ennek a lakóprojektnek. A fő hálószoba, saját fürdőszobával, tágasságával és a terasszal való kapcsolódásával kiemelkedik, egy kényelmes kültéri teret kínálva a szobából. Ez a kényelmes, privát és külső tér élvezetére összpontosító egyensúly bármilyen alkalomra biztosítja a csodás kilátást.

Ez egy oázis a nyugalom számára egy páratlan környezetben, 15 m²-től 45 m²-ig terjedő teraszokkal, ahol a projekt kiváltságos helyzete békés és panorámás kilátást nyújt. Ez egy olyan tér, amely a pihenésre és a kikapcsolódásra hívogat.

Térkép