Projekt neve: Calahonda Sunset

Új fejlesztés: Ár 225,032 € – 432,502 € között. [Hálószobák: 1 – 2] [Fürdőszobák: 1 – 2] [Építési méret: 56,00 m² – 107,00 m²]

A Calahonda Sunset három épületből áll, lenyűgöző panorámás tengeri kilátással. Ez egy innovatív és fenntartható lakóprojekt a Mijas Costa területén, amely 93 apartmanból áll, nagy teraszokkal és egy fantasztikus komplexummal.

A lakások típusa 1, 2 és 3 hálószobás, 63 m²-től 122 m²-ig terjedő méretben, amelyek közös jellemzői a következők:

  • Teraszok tengeri kilátással
  • Parkolóhely és tárolóhely benne foglalt
  • Közös területek, mindegyik épülethez tartozik egy végtelenített kültéri medence.

Ez a projekt elkötelezett a rendkívül tartós anyagok és a fenntartható otthonok használata mellett, amelyek A energiatanúsítvánnyal rendelkeznek, és aerotermikus energia rendszerrel épülnek, amely légkondicionáló és melegvíz rendszert biztosít.

Elhelyezkedés: A Mijas Costa területén, kevesebb mint:

  • 10 percre a finom homokos strandoktól
  • 5 percre az autópályától, amely lehetővé teszi, hogy bejárja a Costa del Sol-t. Központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy válasszon a bájos Marbellát vagy a luxus Puerto Banúst látogatásra, a sok más úti cél között.
  • 15 percre olyan bevásárlóközpontoktól, mint a fuengirolai Miramar Bevásárlóközpont vagy a marbellai La Cañada.
  • Néhány percre a golfpályáktól, amelyek egész évben nyitva tartanak.

Sitio de Calahonda a Mijasban nemcsak családbarát és csendes lakóhely a környező természet miatt, hanem a strand, a szórakozás és a sportlehetőségek kínálata miatt is.

Irodánkban, néhány méterre a területtől, szívesen beszélgetünk Önnel spanyol, angol, francia, német és olasz nyelven, valamint lehetőséget biztosítunk a projekt személyes vagy virtuális látogatására.

Térkép