Projekt neve: Sunway Residence

Új fejlesztés: Ár 399 000 € – 729 750 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Építési méret: 122,00 m² – 383,00 m²]

A lakókomplexum egy alacsony építésű lakóövezetben (3 szint) található, közvetlenül egy iskola (15 méterre), egy park (30 méterre), egy sportközpont (300 méterre focipályákkal) és egy kórház (300 méterre) mellett. A környékén boltok, éttermek, bárok és gyógyszertárak találhatók, mind sétatávolságra.

A telek egy csendes területen helyezkedik el, közel a golfpályához (50 méterre), forgalmas utak nélkül, mivel a telek távol esik a fő forgalmi úttól, ugyanakkor gyors kijáratot biztosít az A7-es főútra: 5 perces autóútra a történelmi Estepona központjától és Estepona kikötőjétől; 15 perces autóútra Puerto Banustól; 20 perces autóútra Marbellától; 45 perces autóútra Malaga repülőtértől és Gibraltártól. A tengerpart távolsága 1 km.

Az apartmanok tengeri, golf- és hegyi kilátással rendelkeznek. A fejlesztés infrastruktúrája: 48 apartman (3 szint); 80 parkolóhelyes underground parkoló és 48 tároló.

A közös területek közé tartozik egy úszómedence, egy WC, egy pihenőzóna, egy kert, egy underground parkoló (minden egységhez 1 parkolóhely, a penthouse-okhoz 2 parkolóhely), valamint tároló (minden egységhez).

A projekt megvalósítására egy tapasztalt építész került megbízásra, aki elkészítette az építészeti tervet, és fogja végezni a tervezési és építészeti felügyeletet.

A projekt erősségei:

  • A komplexum elhelyezkedése
  • Gondosan megtervezett apartmanok, amelyek minőségileg eltérnek a versenytársakétól
  • Nagy modern teraszok minden apartmanhoz, valamint az építészeti kialakításuk
  • Versenyképes árak

Építkezés kezdete: 2024. november & Befejezés: 2026. november.

Térkép