Projekt neve: Nylva Homes

Új fejlesztés: Ár 289 010 € – 545 543 € között. [Hálószobák: 2 – 3] [Fürdőszobák: 2 – 2] [Építési méret: 102,00 m² – 132,00 m²]

Képzelje el, hogy minden reggel egy olyan környezetben ébred, ahol a nyugalom összefonódik a tengeri szellővel és a meleg mediterrán nappal. Ez és még sok más vár Önre a Manilvában található 45 exkluzív új építésű apartmanunk fejlesztésében.

Ez a komplexum három elegáns épületben kínál nyugalmat és kényelmet. Képzeld el, hogy élvezed a tágas földszinti apartmant egy kerttel, vagy talán a duplex penthouse-unk magasságát és lenyűgöző kilátását részesíted előnyben? 2 vagy 3 hálószobás lehetőségek közül választhatsz, apartmanjaink mindegyike olyan életteret kínál, amely alkalmazkodik az igényeidhez, mérete 102 m²-től 132 m²-ig terjed.

Déli tájolásának köszönhetően csodálatos panorámás kilátást élvezhet a tengerre, Gibraltárra és Észak-Afrikára a teraszáról. Ezenkívül a természetes fény minden zugát megvilágítja a nappalijának.

A vásárlás nemcsak egy otthont jelent, hanem kényelmet és biztonságot is. Saját parkolóhelyet és tárolót kap, hogy elhelyezhesse kincseit és rendben tartsa a terét. Élvezze a közösségi medencét, ahol belemerülhet és pihenhet, egy modern edzőtermet, hogy fitten tartsa a testét, egy sokoldalú rendezvénytermet az eseményeihez vagy megbeszéléseihez, és egy gyermekbarát területet, ahol a legkisebbek szabadjára engedhetik a fantáziájukat.

Kivételes elhelyezkedésének köszönhetően számos szolgáltatáshoz juthat el a bájos Casares Costa, El Cortesín, Manilva pueblo és Sotogrande környékén. A golf, a strandok és a szabadidős kalandok kedvelői számára a legjobb golfklubok és pályák, csodás strandok és öblök, valamint olyan hegyek veszik körül, amelyek végtelen felfedezési és szórakozási lehetőségeket kínálnak.

Ne várjon tovább, hogy valóra váltsa álmát! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és foglalja le kedvenc lehetőségét, mi pedig mindenben segítünk Önnek az új, tengernél lévő otthona felé Manilvában.

Térkép