Projekt neve: Royal Park Residence

Új fejlesztés: Ár 695 794 € – 1 999 700 € között. [Hálószobák: 2 – 4] [Fürdőszobák: 2 – 4] [Építési méret: 112,00 m² – 195,00 m²]

Exkluzív életstílus Estepona Új Aranymérföldjén

Ez az új apartmankomplexum Estepona és Marbella között, az Új Aranymérföld szívében található. A csendes, zárt közösségben található 2 és 3 hálószobás lakások egyedülálló kényelmet és kifinomultságot kínálnak. A tenger közelsége, az aranyhomokos strandok, golfpályák és számos kényelmi szolgáltatás miatt a lakók egész évben élvezhetik a mindennapokat.

Öröm és harmónia – Pablo Villarroel híres építész tervei alapján

Az exkluzív lakókomplexumot a híres építész, Pablo Villarroel tervezte, aki innovatív megközelítéséről ismert, és munkáival a természetes környezetbe illeszkedő építészetet valósítja meg. A komplexum elegáns, tiszta vonalakkal és nyitott, világos terekkel rendelkezik, amelyek minden otthonba természetes fényt árasztanak.

Elegáns belső terek és a legmagasabb szintű kényelem

Minden lakás és penthouse eleganciát és kifinomultságot sugároz, magas minőségű kivitelezéssel és átgondolt elrendezésekkel. A tágas nappalik, teljesen felszerelt konyhák, padlófűtés, luxus fürdőszobák és fő hálószobák gardróbszobával a maximális kényelmet biztosítják. A fenntarthatóság jegyében energiatakarékos rendszerek és okosotthon technológiák is megtalálhatók.

Elsőrangú elhelyezkedés közel a tengerparthoz, golfpályákhoz és kényelmi szolgáltatásokhoz

Az Új Aranymérföld szívében található fejlesztés könnyű hozzáférést biztosít golfpályákhoz, bevásárlóközpontokhoz, éttermekhez és szórakozási lehetőségekhez. A tenger közelsége lehetőséget ad arra, hogy a lakók egész évben élvezhessék a strand életstílust, akár napozásról, úszásról vagy vízi sportokról legyen szó.

Az új fejlesztés három szinten kínál lakásokat, beleértve a 2 és 3 hálószobás apartmanokat, valamint a 3 és 4 hálószobás penthouse-okat. Minden egységhez 2 parkolóhely és tároló tartozik.

  1. Földszinti lakások 2 és 3 hálószoba Privát terasz, kert 2 parkolóhely Tároló
  2. Lakások 2 és 3 hálószoba Privát terasz 2 parkolóhely Tároló
  3. Penthouse-ok 3 és 4 hálószoba Privát terasz, napozóterasz 2 parkolóhely Tároló

Fedezze fel új otthonát ebben a luxus komplexumban!

Térkép