Elsőrangú 473 hektáros mezőgazdasági földterület eladó Craiova közelében, Romániában – Verhetetlen ár!

Kivételes lehetőség várja Önt ezzel a hatalmas, 473 hektáros mezőgazdasági területtel, amely közvetlenül Craiova nyüzsgő városa mellett található. Ideális befektetőknek, gazdálkodóknak vagy mezőgazdasági vállalkozásoknak, ez a kiterjedt ingatlan rendkívül versenyképes áron, 4500 euró/hektár áron érhető el, összesen 2 128 000 euróért.

Ingatlan jellemzői:

• Méret: 473 hektár szántóföld, tökéletesen alkalmas nagyszabású mezőgazdasági termelésre vagy fejlesztésre. • Elhelyezkedés: Csak egy rövid autóútra Craiova városától, amely az Oltenia régió egyik legfontosabb városa, így kényelmesen megközelíthető és elérhető. • Termékeny talaj: A terület gazdag, termékeny talajjal rendelkezik, amely kiválóan alkalmas különféle növények termesztésére, így ideális választás tapasztalt gazdáknak és agrárvállalkozásoknak. • Könnyű megközelíthetőség: Jól karbantartott utak és a Craiovához való közelség révén az ingatlan logisztikai előnyöket kínál a termékek szállításában vagy a városi erőforrások elérésében.

Legyen szó mezőgazdasági tevékenysége bővítéséről vagy egy új vállalkozás indításáról, ez az ingatlan megfelelő helyet és lehetőséget nyújt tervei megvalósításához. A nagy méret és az ideális elhelyezkedés egy nagyváros közelében ritka és értékes lehetőséget kínál.

Miért érdemes Craiova mezőgazdasági földterületébe fektetni?

Craiova Délnyugat-Románia növekvő központja, erős gazdasági fejlődéséről és stratégiai elhelyezkedéséről ismert. Az Oltenia régióban található Craiova közel van a fő közlekedési útvonalakhoz, amelyek Bukaresthez és más kulcsfontosságú városokhoz kapcsolják. A terület mezőgazdasági hagyománya évszázadokra nyúlik vissza, a termékeny földeket már régóta művelik.

A befektetők a város dinamikus növekedéséből, erős helyi munkaerőből és a mezőgazdasági fejlesztésekre vonatkozó állami ösztönzőkből profitálhatnak. A kiváló infrastruktúra, valamint a helyi és nemzetközi piacokhoz való hozzáférés révén Craiova ötvözi a vidéki bájt a modern kényelemmel, így kiváló választás mezőgazdasági vállalkozások számára.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy megszerezze Románia egyik legígéretesebb régiójában található elsőrangú mezőgazdasági földterületet!

Térkép