Eladó üzleti övezetben található telek – pár lépésre az Ossiachi-tó strandjától!

Ez a kiváló fekvésű telek tökéletes befektetők számára, és kiváló lehetőséget kínál lakhatásra vagy turisztikai bérbeadásra. Az ingatlan tartalmaz egy három egységből álló házat és egy különálló lakást, a bérleti díjak napi 1000 eurótól kezdődnek a három egységre (akár 12 fő befogadására alkalmas).

Főbb jellemzők: • Egész éves vonzerő: Téli és nyári szezonra egyaránt ideális, így ritka befektetési lehetőség. • Kiváló elhelyezkedés: Jól karbantartott strand közelében található, ahol több mint 100 éve nem volt árvíz. • Privát környezet: Az ingatlan egyik oldalát víz határolja, így nincsenek szomszédos telkek, békés környezetet biztosítva, amelyet fák vesznek körül. Az elülső épületek csökkentik az utca zaját. • Közeli szolgáltatások: Rövid sétával elérhető a szabadstrand, teniszpálya, fagyizó, focipálya, játszótér és minigolf. • Kiváló infrastruktúra: A terület jól kiépített infrastruktúrával rendelkezik, így a látogatók könnyen felfedezhetik a tavat. A legtöbb szolgáltatás gyalogosan elérhető, így nincs szükség autóra.

Ez az ingatlan egyedülálló befektetési lehetőséget kínál egy kívánatos helyszínen, erős bérbeadási potenciállal. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Térkép