Fedezze Fel Álomotthonát Budapest Bájos Orbánhegyén!

Tágas Elrendezés: Élvezze ezt a gyönyörűen felújított, 2 hálószobás lakást a földszinten, amely kényelmes és stílusos életteret kínál.

Generális Külső Tér: Pihenjen vagy szórakoztasson a hatalmas, 47 m²-es teraszon, amelyhez egy gyönyörű kert is tartozik, ideális a napfényben való pihenéshez vagy egy reggeli kávé élvezetéhez a természet közepette.

Modern Kényelem: A lakás légkondicionálóval és hatékony fűtéssel van felszerelve, kombinált kazán biztosítja a meleg vizet, így az év minden napján kényelmes.

Kényelmes Elhelyezkedés: Parkolóhely is jár a járművének, valamint egy 6 m²-es tárolóegység, ami bőséges tárolási megoldásokat kínál.

Befektetési Lehetőség: Jelenleg 225,000 HUF + rezsi összegért van bérbe adva, hosszú távú bérlővel, aki már 13 éve ott lakik—tökéletes azok számára, akik azonnali bérleti jövedelemre vágynak!

Közmű Jellemzők: A lakás 230V elektromos árammal, saját vízmérővel ellátott folyó vízzel, valamint gázhálózatra és csatornahálózatra csatlakozik.

Ez a kivételes ingatlan ideális mindazok számára, akik békés menedéket keresnek egy vibráló városi környezetben. Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget!

A Régióról: Orbánhegy, Budapest XII. Kerület

A festői Orbánhegy dombjai között elhelyezkedő XII. kerület Budapest egyik legkellemesebb környezete, amely a természet és a városi élet tökéletes keverékét kínálja. Nyugodt környezete, buja zöld területei és lenyűgöző kilátásai ideális helyszínt biztosítanak családok és szakemberek számára egyaránt.

Természet Szépsége: A kerület gyönyörű parkokkal és túraösvényekkel büszkélkedhet, amely tökéletes menekülési lehetőséget nyújt a szabadidős tevékenységek kedvelőinek. Élvezze a festői sétákat a közeli erdőkben, vagy lazítson a helyi parkokban, mindezek mellett csak egy rövid távolságra a nyüzsgő belvárostól. • Közösség és Kultúra: A XII. kerület vibráló közösségnek ad otthont, számos üzlettel, étteremmel és kávézóval, helyi és nemzetközi konyhák keverékét kínálva. Tapasztalja meg a gazdag kulturális életet a közeli múzeumokkal, galériákkal és színházakkal, amelyek Magyarország művészeti örökségét tükrözik. • Kényelmes Közlekedés: Jól megközelíthető tömegközlekedéssel, így a lakosok könnyen elérhetik a belvárost és Budapest más részeit. Főbb utak és tömegközlekedési vonalak segítik a kényelmes közlekedést. • Oktatási Lehetőségek: A területen számos neves iskola és oktatási intézmény található, így ideális választás családok számára.

Fedezze fel Orbánhegy varázsát, ahol álomotthona várja! Hívjon ma, hogy időpontot egyeztethessünk a megtekintéshez, és tapasztalja meg mindazt, amit ez a lenyűgöző ingatlan kínál!

Térkép