Bűbájos 2 az 1-ben Airbnb Befektetési Lehetőség Budapest Szórakozónegyedének Szívében!

Két Airbnb Egység: Ez az egyedülálló ingatlan két teljes mértékben működő Airbnb lakásból áll, amelyek rövid távú bérlésre lettek tervezve, remek lehetőséget kínálva a befektetőknek, akik szeretnék felfedezni Budapest pezsgő turizmusának piacát.

Kiváló Elhelyezkedés: Kazinczy utcában található, közvetlenül Budapest vibráló Szórakozónegyedében (Bulinegyed), vendégei lépésekkel a város legjobb bárjaitól, éttermeitől és kulturális központjaitól.

Felújított és Azonnal Kész: A lakások nemrégiben felújítottak és teljesen bútorozottak, készen állnak a vendégek fogadására. Az eladás részeként egy jól kiépített vendégbázist és minden szükséges helyi kormányzati engedélyt is magában foglal, így zökkenőmentes befektetést kínál.

Közművek: Az ingatlan elektromossággal (230V), privát vízmérővel ellátott vízvezetékkel, gázcsatlakozással rendelkezik, és már csatlakozik a közszennyvíz-rendszerhez.

Alacsony Fenntartási Költség: Az épület jó külső állapotban van, a lakások tehermentesek, ami zökkenőmentes tranzakciót és gyors átadást biztosít.

Meglévő Jövedelem: A turisták megbízható áramlásával, különösen ebben a nyüzsgő környéken, a lakások már stabil jövedelmet generálnak rövid távú bérlésekből.

Ideális Befektetés:

• Befektetők számára, akik kulcsrakész rövid távú bérleti ingatlant keresnek kész vendéglistával. • Olyan vásárlók számára, akik alacsony karbantartású, nagy hozamú befektetést keresnek Budapest egyik legnépszerűbb kerületében. • Bárkinek, aki szeretne befektetni Budapest növekvő turizmusába és vendéglátóiparába.

A Helyszínről: Belső-Erzsébetváros, 7. Kerület, Budapest

Az ingatlan Belső-Erzsébetvárosban található, egy vibráló szomszédságban, amely Budapest zsidónegyedének és szórakozónegyedének szívét képezi. Ismert pezsgő éjszakai életéről, trendi romkocsmáiról és gazdag kulturális örökségéről, ez a terület fő vonzerő a turisták és a helyiek számára egyaránt.

A Régió Főbb Jellemzői:

Szórakozónegyed: Ez az ingatlan közvetlenül Budapest világhírű Bulinegyedének központjában található, amely az ikonikus romkocsmák, mint például a Szimpla Kert, eklektikus kávézók és pezsgő éjszakai élet otthona, évente több ezer látogatót vonzva. • Kulturális Örökség: Az éjszakai élet mellett a VII. kerület kulturális és történelmi jelentősége is ismert, olyan nevezetességekkel, mint a Nagy Zsinagóga, amely a legnagyobb Európában, valamint számos művészeti galéria, színház és múzeum. • Tömegközlekedés: Az ingatlan kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik, több villamos-, busz- és metróvonal közelsége miatt, ami megkönnyíti Budapest más részeinek felfedezését. • Turista Magnet: Ez a terület a turisták kedvelt helyszíne, így ideális rövid távú bérletek számára. Az éjszakai élet, a kultúra és a központi elhelyezkedés kombinációja biztosítja a látogatók folyamatos áramlását.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy birtokba vegyen egy darabot Budapest virágzó rövid távú bérleti piacából!


Térkép