Kifinomult Lakás Budapest Diplomata Negyedében

Fedezze fel új otthonát Budapest neves Diplomata Negyedének szívében, ahol az elegancia találkozik a kényelemmel. Ez a lenyűgöző, teljesen bútorozott, 3 hálószobás lakás a harmadik emeleten található, impozáns elrendezéssel és modern kényelmi funkciókkal rendelkezik, amelyek a pihenést és a kifinomult életstílust szolgálják.

Főbb Jellemzők:

  • Tágas Élettér: Élvezze a világos és légies nappalit, amely zökkenőmentesen kapcsolódik három gyönyörűen megtervezett hálószobához.
  • Teljesen Felújított: A lakás gondosan felújított, stílusos bútorokkal, amelyek fokozzák a lakás élményét.
  • Modern Kényelmi Funkciók: Központi fűtéssel (cirkó), megbízható gázellátással, valamint teljesen működő elektromos és vízellátó rendszerekkel rendelkezik.
  • Lenyűgöző Kilátás: A lakás szép utcai kilátással bír, lehetővé téve, hogy élvezze Budapest vibráló légkörét.
  • Befektetési Lehetőség: Az ingatlan rendelkezik Airbnb engedéllyel, így kiváló lehetőséget biztosít rövid távú bérbeadási jövedelem megszerzésére.
  • Kényelmes Elhelyezkedés: Csak pár lépésnyire található a felsőbb kategóriás éttermektől, üzletektől és kulturális látnivalóktól.

Ez az ingatlan ideális mindenkinek, aki kulcsrakész lakást keres Budapest egyik legkeresettebb kerületében. Az épület külső részének nemrégiben végrehajtott felújításával és kiemelkedő elhelyezkedésével ez a lakás esztétikai vonzerejét és befektetési potenciálját egyaránt kínálja.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! További információért vagy a megtekintés ütemezéséhez kérem, vegye fel velem a kapcsolatot közvetlenül. Megvannak a kulcsok, és ma megmutathatom Önnek ezt a lenyűgöző lakást!

Fedezze Fel Budapest Diplomata Negyedét

Budapest VI. kerülete, ismertebb nevén Külső-Terézváros, egy vibráló és kozmopolita terület, amely tökéletesen ötvözi a történelmi bájt a modern élettel. Íme néhány kiemelés:

  • Kulturális Központ: A Diplomata Negyed számos nagykövetségnek és konzulátusnak ad otthont, kulturális sokszínűségében gazdag, izgalmas hely az élethez vagy a látogatáshoz.
  • Építészeti Szépség: A terület lenyűgöző építészettel bír, klasszikus és kortárs épületek keverékével, festői hátteret biztosítva a mindennapi élethez.
  • Gasztronómiai Kényeztetés: Élvezze a különféle étkezési lehetőségeket, a hagyományos magyar konyhától a nemzetközi ételekig, sok étterem és kávézó szegélyezi a bájos utcákat.
  • Közelség a Nevezetességekhez: A lakás gyalogos távolságra található olyan ikonikus látnivalóktól, mint a Hősök tere, a Városliget és a híres Andrássy út, lehetővé téve a lakók számára, hogy könnyedén elmerüljenek Budapest gazdag történelmében és kultúrájában.
  • Tömegközlekedés: A kerületet jól ellátja a tömegközlekedés, ami megkönnyíti Budapest felfedezését, akár munkáról, akár szórakozásról van szó.

A Diplomata Negyedben élni nemcsak egy luxus életstílust kínál, hanem kapcsolatba hoz Budapest vibráló kulturális színterével is. Tapasztalja meg a történelem, a modernitás és a nemzetközi hangulat egyedülálló keverékét, amelyet ez a kivételes helyszín kínál!


Térkép