Stílusos Lakás Budapest Szívében

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló Elhelyezkedés: Csak néhány lépésre a nyüzsgő Keleti Pályaudvartól, kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel.
  • Teljesen Felújított Stúdió: Nemrégiben felújított, ez a lakás modern esztétikát ötvöz a praktikus élettér megoldásokkal.
  • Tágas és Világos: Figyelemre méltó, 4,3 méter magas mennyezete és egy további álló galériája maximálja a lakóteret és a kényelmet.
  • Kiváló Infrastruktúra: Boltok, kávézók, éttermek és szórakozási lehetőségek veszik körül, ideális fiatal szakemberek és diákok számára.
  • Alacsony Közös Költségek: Csak körülbelül 7,000 HUF, ami költséghatékony a fenntartás szempontjából.
  • Kényelmes Életvitel: Részben bútorozott, készen áll arra, hogy beköltözzön és élvezze új otthonát!

Ingatlan Leírása:

Fedezze fel ezt a teljesen felújított stúdiólakást Budapest vibráló VII. kerületében, Erzsébetvárosban. Ez az ingatlan fantasztikus elhelyezkedéssel bír, csupán egy rövid sétára a Keleti Pályaudvartól, amely zökkenőmentesen kapcsolja össze Önt a város többi részével és azon túl.

A lakás egy 16 m²-es élettérrel rendelkezik, amely tartalmaz egy nyitott konyhát és nappali teret, egy tágas zuhanyzós fürdőszobát, valamint egy külön WC-t. A kiemelkedő jellemző a standing galéria, amely további 10 m² sokoldalú teret kínál, amelyet hálószobaként, irodaként vagy tárolóhelyként is használhat.

A lakás négy évvel ezelőtt átfogó felújításon esett át, modern design elemekkel és kiváló minőségű burkolatokkal. A beépített konyhabútorok és a fürdőszoba csempézés stílusos és funkcionális, míg a fa galéria melegséget és karaktert kölcsönöz a térnek.

Az épület jól karbantartott, békés lakókörnyezetet teremt lakói számára. Külön vízmérővel és független 32 amperes elektromos mérővel rendelkezik, amely hatékony és kényelmes lakhatást biztosít. A fűtést megbízható gázkonvektor biztosítja.

Fedezze Fel Erzsébetvárost – Budapest Szívét

Erzsébetváros Budapest egyik legdinamikusabb és kulturálisan gazdag kerülete, amely híres vibráló légköréről és történelmi jelentőségéről. Rengeteg kávézó, étterem és éjszakai szórakozási lehetőség található itt, vonzóvá téve a helyet a helyiek és a turisták számára.

A kerület híres romkocsmáiról, történelmi épületeiről és különféle művészeti eseményeiről, így izgalmas helyet kínál az élethez. A tömegközlekedés kiváló, a Keleti Pályaudvar pedig könnyű hozzáférést biztosít a város más részeihez és azon túl.

Az Erzsébetvárosban élés nemcsak kényelmet kínál, hanem izgalmas életmódot is, tele kulturális élményekkel, ami miatt keresett helyszín fiatal szakemberek és diákok számára egyaránt.

Térkép