Kivételes Duplex Lakás Budapest Szívében!

  • Kiváló Elhelyezkedés: Budapest vibráló szívében található, kiváló közlekedési lehetőségekkel.
  • Egyedi Duplex Elrendezés: Gondosan megtervezett, belső, kétszintes duplex, amely maximálisan kihasználja a teret.
  • Modern Dizájn: Nemrégiben felújítva, stílusos, nyitott nappali területtel, amely kortárs konyhát kínál.
  • Impozáns Mennyezet Magasság: Lélegzetelállító, 4,15 méteres mennyezet magasság, amely tágas atmoszférát teremt.
  • Részben Bútorozott: Az alapvető bútorokat tartalmazza, beleértve a kényelmes hálószobai berendezést.
  • Tehermentes: Az ingatlan tehermentes, biztonságos befektetési lehetőséget biztosítva.
  • Megbízható Fejlesztő: Az építő korábbi projektjei bizalmat adnak az esztétikai és minőségi standardokban.

Ingatlan Leírás:

Fedezze fel ezt a kivételes duplex lakást, amely jelenleg átfogó felújításon megy keresztül, a befejezés várhatóan 2024 novemberében lesz. A Baross tér közelében található, ez a lakás egy csendes, jól karbantartott épület földszintjén helyezkedik el, ideális otthont teremtve a város szívében. Az alsó szinten egy 12,5 m²-es nyitott nappali található, modern, teljesen felszerelt konyhával, a legújabb gépekkel, beleértve a sütőt, főzőlapot és elszívót. Az okos elrendezés lehetővé teszi egy kényelmes étkezősarok kialakítását is, valamint egy kényelmesen elhelyezett fürdőszobát zuhanyzóval.

A felső szinten egy 14 m²-es hálószoba található, amely funkcionális és kényelmes kialakítású, 160×200 cm-es franciaággyal, éjjeliszekrénnyel, kis komódos szekrénnyel és tükörrel ellátott szekrénnyel. Ez a különleges tér minden oldalról zárt, biztosítva a magánéletet és a nyugalmat, saját ablaka van, ami ritkaságnak számít az ilyen kategóriájú lakásoknál.

Ez az ingatlan már elérhető előfoglalásra, fantasztikus lehetőséget biztosítva a potenciális vásárlók számára. Ha még idén lefoglalja, várhatóan a megadott határidőre költözhet új otthonába. Ez a lakás tökéletes bárki számára, aki egy valódi otthont keres Budapest szívében, hangsúlyozva a modern dizájnt és a maximális térkihasználást. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velem még ma!

A VII. Kerületről és a Környező Területről:

A VII. kerület, különösen Külső-Erzsébetváros, Budapest egyik legdinamikusabb és legvibrálóbb negyede. Ez a terület kulturális, művészeti és éjszakai élet központjaként ismert, tele élénk helyszínekkel, éttermekkel és galériákkal. A Baross tér közelsége biztosítja a közlekedési lehetőségeket, lehetővé téve a gyors utazást a városban.

  • Kulturális és Művészeti Élet: A kerület számos művészeti eseménynek és kulturális programnak ad otthont, gazdagítva a helyi életet, és kulturális központtá téve.
  • Étkezési és Szórakozási Lehetőségek: Élvezze a kiváló éttermek, kávézók és bárok széles választékát, amelyek számos lehetőséget kínálnak étkezésre vagy éjszakai szórakozásra.
  • Zöld Területek: A közeli parkok és kertek pihenésre és szabadtéri tevékenységekre kínálnak lehetőséget, hozzájárulva a városi élet vonzerejéhez.

Tapasztalja meg a varázst, hogy Budapest szívében élhet, és találja meg új otthonát a VII. kerületben!

Térkép