Lenyűgöző Lakás Részleges Duna Panorámával Budapest Prestízses V. Kerületében

  • Kiváló Elhelyezkedés Budapest Szívében: A keresett V. kerületben található, csupán néhány lépésre a Dunától és a pezsgő belvárostól. Tökéletes választás azok számára, akik Magyarország fővárosának kulturális és történelmi középpontjában szeretnének élni.
  • Tágas és Világos: A 90 m²-es lakás délnyugati tájolású, amelynek köszönhetően napközben bőséges természetes fényt kap, így meleg és hívogató teret biztosít.
  • Egyedi Elrendezés Felújítási Lehetőséggel: Rugalmas alaprajza kreatív testreszabást tesz lehetővé—legyen szó az eredeti nyitott elrendezés megőrzéséről vagy két külön lakássá való átalakításáról, a lehetőségek végtelenek, mivel minden fal módosítható.
  • Három Erkély: Élvezd a friss levegőt és a gyönyörű kilátást három külön erkélyről, köztük kettő az utcára néz részleges Duna-kilátással, valamint egy, amely egy csendes belső udvari kertre néz.
  • Részleges Duna Panoráma: Bár nem közvetlenül a folyóparton található, a lakás gyönyörű részleges kilátást nyújt a Dunára, ami tovább növeli a báját és értékét.
  • Bauhaus Stílusú Épület Lifttel: Egy jól karbantartott Bauhaus stílusú épületben helyezkedik el, amely zárt lépcsőházat és modern liftet tartalmaz, biztosítva a kényelmet és esztétikai vonzerőt.
  • Biztonságos és Csendes Élet: A városközpont ellenére a lakás 4. emeleti elhelyezkedése és belső udvarra néző erkélye nyugodt menedéket kínál a zajos utcákból.

A Területről – V. Kerület (Belváros), Budapest

Budapest szívében, a Belváros néven ismert V. kerület a város legtekintélyesebb és legnagyobb történelmi területe. Az itt élés páratlan hozzáférést biztosít Budapest legjobb kulturális, étkezési és vásárlási élményeihez.

  • Ikonikus Nevezetességek: A lakás mindössze egy rövid sétára található a grandiózus Duna folyótól, a híres Váci utcától és a lenyűgöző Parlament épületétől. További közeli nevezetességek közé tartozik Szent István Bazilika, Szabadság híd és a Nagyvásárcsarnok.
  • Közlekedési Központ: Belváros kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik, beleértve a metróvonalakat, buszokat és villamosokat, biztosítva a zökkenőmentes utazást a városban.
  • Gazdag Kulturális Élet: A V. kerület számos múzeumnak, művészeti galériának és színháznak ad otthont, elegáns kávézókkal, finom éttermekkel és bájos butikokkal. A pezsgő éjszakai élet, parkok és kulturális fesztiválok teszik ezt Budapest egyik legvonzóbb lakóhelyévé.
  • Biztonság és Presztízs: Mint a város egyik legelismertebb területe, a V. kerület biztonságos, tiszta és prestízses lakókörnyezetet kínál, népszerű diplomaták, szakemberek és nemzetközi lakosok körében.

Exkluzív elhelyezkedésével, modern kényelmi szolgáltatásaival és bájos építészeti részleteivel ez a lakás ritka kincs Budapest legkeresettebb kerületében. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget—hívd fel most, hogy megtekintést kérj!

Térkép