Stílusos és Teljesen Felújított Airbnb-re Kész Lakás Eladó Budapest Szívében!

Ez a szépen megtervezett, 31 m²-es földszinti lakás a pezsgő VII. kerület Külső-Erzsébetvárosában ritka kincs. Legyen szó egy kényelmes otthonról a Városliget közelében vagy egy azonnal kiadható rövid távú bérleményről, ez az ingatlan minden szempontból ideális választás. Kiváló elhelyezkedésével, modern felszereltségével és bájos kialakításával a lakás kényelmet és nagyszerű befektetési lehetőséget kínál.

Az ingatlan főbb jellemzői:

Méret: 31 m² + 13 m² galéria + 10 m² privát terasz – bőséges helyet és funkcionalitást kínál.
Helyiségek: 2 szoba, melyek okos kialakítással maximális kényelmet és teret biztosítanak.
Állapot: Újonnan felújított és teljesen bútorozott, magas minőségű anyagokkal és stílusos berendezésekkel – azonnal költözhető vagy kiadható.
Elhelyezkedés: Néhány lépésre a híres Városligettől, amely tökéletes kikapcsolódásra és szabadtéri tevékenységekre.
Fűtés: Energiahatékony elektromos fűtés.
Kilátás: Csendes, udvarra néző lakás, ami nyugalmat és privát szférát biztosít a központi elhelyezkedés ellenére.
Terasz: Élvezze a saját 10 m²-es privát kültéri területet – ideális pihenéshez vagy vendégek fogadásához.
Kényelem: Teljes közművekkel ellátott (külön víz- és villanyórákkal), így könnyen kezelhető.
Bútorozottság: Teljesen bútorozottan eladó, beleértve mindent, ami a rövid távú bérbeadáshoz szükséges – készen áll az Airbnb vendégek fogadására!
Jogi és Közművek: Minden közmű (villany, víz, csatorna) csatlakoztatva és mérőórázva; rövid távú bérbeadási engedélyek (Airbnb) meglévők.
Azonnali Elérhetőség: Tehermentes ingatlan, amely azonnal birtokba vehető a vételár teljes kifizetése után.

Tökéletes választás:

• Befektetőknek, akik már meglévő, Airbnb-re előkészített ingatlant keresnek. • Olyan vásárlóknak, akik gondtalan, azonnal költözhető lakást keresnek központi helyen. • Szakembereknek vagy pároknak, akik stílusos, alacsony fenntartási költségű otthont keresnek Budapesten.

A környék: Külső-Erzsébetváros – Ligetváros
Az ingatlan Budapest VII. kerületének népszerű részén, Külső-Erzsébetvárosban található, csupán pillanatokra a hatalmas Városligettől, amely a város egyik legnagyobb és legkedveltebb parkja. A kulturális nevezetességek és a pezsgő belvárosi élet közelében, ez a terület tökéletes egyensúlyt kínál az urbánus életmód és a zöldterületek között.

Közeli látnivalók:

Városliget: Könnyű hozzáférés ehhez az ikonikus parkhoz, amely otthont ad a Széchenyi Fürdőnek, a Hősök terének és a Szépművészeti Múzeumnak. Helyiek kedvence hétvégi sétákra, piknikekre és sportolásra.
Kulturális Központ: A kerület gazdag történelemmel és kultúrával, a Zsidónegyed pedig rövid sétára található, ahol egyedi kávézók, bárok és a híres romkocsmák várják az érdeklődőket.
Közlekedés: Kiváló tömegközlekedési kapcsolatok, metró-, busz- és villamosmegállók a közelben – így a város bármely része könnyen elérhető.
Vásárlás és Étkezés: A környék tele van butikokkal, trendi kávézókkal és éttermekkel, amelyek nemzetközi konyhát kínálnak, valamint hagyományos magyar vendéglőkkel.

Külső-Erzsébetváros népszerű környékké vált mind a helyiek, mind a turisták körében. A történelmi báj és a modern városfejlesztés keveréke miatt remek választás azok számára, akik Budapest dinamikus ingatlanpiacán szeretnének befektetni.

Térkép