Hangulatos Családi Ház Lenti Termálfürdő és Nemzetközi Határok Közelében

Tágas Elrendezés: Ez a hangulatos családi ház tágas alaprajzzal rendelkezik, két nagy szobával (25 m² mindegyik), valamint egy kisebb helyiséggel, amely tökéletes otthoni irodának vagy vendégszobának.

Természetes Fény: Élvezze a világos, tágas helyiségeket, amelyek egy buja kertre néznek, nyugodt és privát környezetet biztosítva.

Funkcionális Konyha: A konyhában található egy fatüzelésű kályha és egy gázfőző is, így változatos főzési lehetőségeket kínál.

Fűtési Rendszer: Hagyományos cserépkályhával rendelkezik, amely meleg és barátságos légkört teremt a hideg hónapokban.

Kiterjedt Kültéri Terület: A tágas, 3 124 m²-es telken számos melléképület található, amelyek újrahasznosíthatók, valamint egy fúrt kút, amely ivóvízzel szolgál. • Kényelmes Parkolás: Az ingatlanhoz különálló garázs tartozik, biztosítva a bőséges parkolóhelyet Önnek és vendégeinek.

További Jellemzők:

Ideális Elhelyezkedés: Csömödér csendes zsákutcájában fekszik, rendezett ingatlanok és barátságos szomszédok veszik körül. • Könnyű Elérhetőség: Mindössze 5 perces sétára a vasútállomástól, és a buszmegálló az utca végén található, így az ingázás egyszerű. • Közeli Szolgáltatások: A vibráló Lenti városa mindössze 12 km-re található, a Rédicsi határátkelő pedig körülbelül 20 km-re van. • Szabadidős Lehetőségek: Élvezze a helyi látnivalókat, köztük a gyógyfürdőt és a bájos keskenynyomközű vasutat.

Ingatlan Adatok:

Lakóterület:

o Zárt bejárat (linóleum)
o Előszoba (linóleum)
o Két tágas szoba (halszálka mintás parketta)
o Egy kisebb szoba (laminált padló)
o Konyha (járólap)
o Egyesített fürdőszoba és WC (járólap)
o Számos melléképület (néhány felújítást igényel)

További Jellemzők:

o Az ingatlan teljes berendezéssel kerül eladásra, így azonnal beköltözhető.
o A CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) elérhető a településen vásárlóknak.
o A ház teljes vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy ezt a bájos ingatlant átalakítsa álmai családi otthonává, természetközeli környezetben és összetartó közösségben!

Fedezze Fel Csömödért

Csömödér a festői magyar tájban található, csendes kis falu, amely a nyugalmat és a könnyű megközelíthetőséget ötvözi. A barátságos közösség és a gyönyörű környezet teszi ideális lakóhellyé családok és természetkedvelők számára egyaránt.

Lenti Zala megyében található város, közel az osztrák, szlovén és horvát határhoz.

A Régió Főbb Jellemzői:

Gazdag Természeti Szépség: A környéket zöldterületek és mezőgazdasági földek tarkítják, ideális helyszínt biztosítva a szabadtéri tevékenységekhez, például túrázáshoz vagy gazdálkodáshoz.
Közel a Városi Kényelemhez: A közeli Lenti város üzleteivel, szolgáltatásaival és kulturális programjaival a lakók számára a vidéki nyugalom és a városi kényelem tökéletes egyensúlyát nyújtja.
Jól Összekötött: A könnyen elérhető tömegközlekedési kapcsolatok révén mind a helyi, mind a regionális célállomások könnyen elérhetők, így a napi ingázás egyszerű.

Tapasztalja meg Csömödér melegségét és vendégszeretetét, ahol nyugodt életet élhet, miközben megmarad a közeli városok pezsgő életével való kapcsolat!

Térkép