Fényűző Új Építésű Családi Ház Érd Fenyves-Parkvárosában

Lépjen be álmai otthonába Érd közkedvelt Fenyves-Parkváros részén! Ez a lenyűgöző, újonnan épült családi rezidencia 200 m² bruttó lakóterülettel rendelkezik, amelyet a legapróbb részletekig gondosan terveztek, és kiváló minőségű kivitelezéssel készült. A tágas, 908 m²-es telekre épült ingatlan tökéletes egyensúlyt nyújt a kényelem és a stílus között, ideális választás azoknak a családoknak, akik modern életre vágynak egy nyugodt környezetben.

Ingatlan Főbb Jellemzői:

Tágas Elrendezés: Négy jól kialakított helyiséggel rendelkezik, köztük:

o 3 Hálószoba: (13 m², 13 m² és 10,2 m²)
o Tágas Nappali: Nyitott terű nappali, étkező és konyha, összesen 47 m²
o 2 Fürdőszoba: Elegáns és praktikus kialakítású (6,3 m² és 6,9 m²)
o További Helyiségek: Gardrób (5,7 m²), garázs (21,6 m²), mosókonyha (3,9 m²), előszoba (14,3 m²) és kamra (5,9 m²)

Kifogástalan Állapot: Új építésű, magas színvonalú kivitelezéssel, beleértve:

o Energiahatékony hőszivattyús fűtési rendszer és padlófűtés
o Háromrétegű, argon gázzal töltött ablakok a maximális szigetelésért

Kültéri Oázis: Élvezze a 36 m²-es teraszt (10 m² fedett), amely tökéletes vendéglátásra és egy gyönyörűen parkosított kerthez vezet.

Exkluzív Jellemzők:

o Fűtött úszómedence (3,00 x 9,00 m) napozóterasszal körülvéve
o 5 kW-os napelemrendszer az energiahatékonyság érdekében
o Korszerű riasztórendszer szenzorokkal a nagyobb biztonság érdekében
o Prémium minőségű szerelvények, mint a Bosch kondenzációs kazán és légkondicionáló egységek az évszakoknak megfelelő kényelemért

Minőségi Garancia: Egy 20 éves tapasztalattal rendelkező, megbízható építő cég által kivitelezve, biztosítva a csúcsminőséget és az időben történő átadást.

Ez az ingatlan nem csupán egy ház; ez egy otthon, amelyet a kényelem, biztonság és fenntarthatóság jegyében építettek, így egy bölcs befektetés családja jövője számára.

Fedezze Fel Érdet: Magyarország Rejtett Gyöngyszeme

Érd nem csupán Budapest festői külvárosa; ez egy virágzó közösség, amely ötvözi a modern szolgáltatásokat egy nyugodt, természeti környezettel. A Duna közelében, zöldellő területekkel körülvéve ez a régió tökéletes választás családok és szakemberek számára egyaránt.

Miért válassza Érdet?

Természeti Szépség: A közeli parkok és szabadidős területek révén a lakók könnyen hozzáférhetnek a szabadtéri tevékenységekhez, mint például a túrázás és a kerékpározás, ideális hely a város nyüzsgésétől való menekülésre. • Kiváló Közlekedés: Kiváló tömegközlekedési kapcsolatok, beleértve a vonatokat és buszokat, így Budapest elérése kényelmes és gyors, különösen vonzó lehetőség városban dolgozók számára. • Közösségi Szellem: Érd egy élénk közösséggel büszkélkedhet, ahol helyi boltok, piacok, iskolák és kulturális események teremtik meg az összetartozás érzését. • Fejlődő Infrastruktúra: Az infrastruktúra folyamatos fejlesztései és beruházásai miatt a terület jövőbeni növekedése biztosított, így hosszú távon értéket jelent az ingatlantulajdonosok számára.

Ez a luxus családi ház Érd Fenyves-Parkvárosában a modern élet és a nyugodt életstílus tökéletes kombinációját kínálja. Ne hagyja ki az esélyt, hogy az Öné legyen! Lépjen velünk kapcsolatba egy megtekintésért, és tegyen egy lépést új élete felé!

Térkép