Lenyűgöző Ikerház a Völgyliget Lakóparkban

Fedezze fel ezt a lélegzetelállító ikres házat, amely a Völgyliget Lakóparkban található, ahol a modern élet a természet szépségével találkozik. Ez az egyedülálló ingatlan 157 m²-es nettó lakóterülettel rendelkezik, valamint egy 577 m²-es privát telekkel, így ideális hely a családi élethez.

A gondosan kialakított elrendezés három tágas hálószobát, egy nagy nappalit és két stílusos fürdőszobát foglal magában, melyekhez egy nagyméretű, privát kert is tartozik, tökéletesen alkalmas a pihenésre és szabadtéri tevékenységekre. A privát felhajtó közvetlenül a elegáns bejárathoz vezet, biztosítva a kényelmes parkolást, miközben a modern külső dizájn látványos megjelenést kölcsönöz az ingatlannak.

A hátsó kert egy csendes, erdős területtel határos, mely nyugodt légkört biztosít a kikapcsolódáshoz. A tágas terasz lenyűgöző kilátást nyújt a dombokra, tökéletes reggeli kávézásokhoz vagy esti összejövetelekhez a családdal és barátokkal.

Ürömről

Üröm egy gyorsan fejlődő lakóövezet, amely ideális választás azoknak a családoknak, akik egyensúlyt keresnek a természet és a városi kényelem között. Íme néhány szempont, amiért olyan vonzó ez a bájos település: • Kiváló Közlekedési Kapcsolatok: Az Árpád hídtól mindössze 15 percre, Üröm könnyű hozzáférést biztosít a főbb közlekedési útvonalakhoz, így az ingázás egyszerű és gyors. • Családbarát Környezet: Iskolák, óvodák és egészségügyi intézmények gyalogosan elérhetők, így a mindennapi kényelmek mindig kéznél vannak. • Természeti Szépség: Tiszta levegőjével és gyönyörű zöldterületeivel Üröm egyre népszerűbb azok körében, akik szeretnének elszökni a város nyüzsgésétől. • Közösségi Szellem: A barátságos, befogadó légkör vonzó célponttá teszi Ürömöt azok számára, akik összetartó közösségre vágynak.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy tulajdonosa legyen egy lenyűgöző ingatlannak Magyarország egyik legkeresettebb lakóövezetében! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és egyeztessen időpontot a hétvégi megtekintésre!

Térkép