Kiváló Fejlesztési Lehetőség Miskolcon, Észak-Magyarországon – 12.250 m² Ipari Terület Eladó

Miskolc virágzó ipari központjában, ez a 12.250 m²-es fejlesztési telek kivételes befektetési lehetőséget kínál vállalkozások számára, akik bővülést vagy új vállalkozásokat keresnek Észak-Magyarországon. Az ingatlan egy jól kiépített ipari parkban található, teljes mértékben ellátva az ipari tevékenységekhez szükséges alapvető infrastruktúrával.

A terület már rendelkezik a helyszínen telepített közművekkel, beleértve egy 1 MW-os transzformátort, közepes nyomású gázelosztást, hálózati vizet és egy független kutat. Ezenkívül a terület hatékony szennyvízhálózathoz kapcsolódik. Az ipari parkban tartós beton- és aszfaltutak biztosítják a könnyű közlekedést, valamint közvetlen vasúti kapcsolat is rendelkezésre áll, amely megkönnyíti a nehézszállítmányokra és az ellátási lánc menedzsmentre támaszkodó cégek logisztikai folyamatait.

Az övezeti szabályozás 65%-os beépíthetőséget engedélyez, amely jelentős fejlesztési lehetőséget kínál az Ön vállalkozásának megfelelő létesítmények kialakítására. Legyen szó gyártóüzemekről, raktárakról vagy irodákról, ez a telek rugalmasságot és teret biztosít az Ön tervei megvalósításához.

Régió Áttekintés: Miskolc, Észak-Magyarország

Miskolc, Észak-Magyarország legnagyobb városa, stratégiai elhelyezkedéséről és kiváló közlekedési kapcsolatairól híres, ami ideális területté teszi ipari és kereskedelmi fejlesztések számára. Miskolc az országos és nemzetközi piacokat összekötő fő közúti és vasúti hálózatok metszéspontjában helyezkedik el. A város gazdag ipari örökséggel rendelkezik, magasan képzett munkaerővel és támogató üzleti környezettel, amely vonzza a magyar és külföldi cégeket egyaránt.

Az Észak-Magyarország régió nemcsak ipari központ, hanem magas életminőséget is kínál, hiszen közel találhatók olyan természeti csodák, mint a Bükk-hegység és a régió híres termálfürdői. Ez a kombináció az üzleti lehetőségek és a vonzó életmód miatt Miskolcot vonzó célponttá teszi a befektetők és munkavállalók számára egyaránt.

Ragadja meg a lehetőséget, hogy része legyen ennek a dinamikus régiónak az ipari jövőjében ezzel a prémium fejlesztési telekkel Miskolc ipari területének szívében.

Ár és Feltételek:

  • Eladási ár: 40 euró/m² (összesen 490.000 euró)
  • Vevői jutalék: 3% + ÁFA

További részletekért és helyszínrajzokért kérjük, vegye fel a kapcsolatot ingatlanirodánkkal a info@immocorso.com címen!

Térkép