Idilli Finca Lélegzetelállító Kilátással Casaresre

Meneküljön a nyugalom szigetére ezzel a tágas fincával, amely páratlan kilátást nyújt Casaresre és lenyűgöző zöld tájaira, amelyet impozáns hegyek kereteznek. Tökéletesen elhelyezve a nyüzsgéstől távol, ez a birtok a nyugalom és a természet szerelmeseinek menedéke.

Főbb Jellemzők:

  • Tágas Terület: Élvezze a több mint 12,000 m² zöld területet, amely különféle fákkal van beültetve, beleértve az olajfákat, mandulafákat, fügefákat és karob fákat, valamint egy sor élénk növényt.
  • Természeti Szépség: A finca lenyűgöző panorámás kilátást kínál Casaresre és a környező tájakra, ideális azok számára, akik élvezik a friss levegőt és a nyugodt környezetet.
  • Jelenlegi Szerkezet: Egy félig épített ház található a területen, amely magában foglal egy tágas nappalit, egy kényelmes kandallót és egy külső fürdőszobát. Fedezze fel a lehetőséget, hogy befejezze a meglévő szerkezetet egy második szinttel, vagy továbbfejlessze az ingatlant az Ön igényei szerint.
  • Szórakozási Lehetőségek: Képzeljen el egy medence területet a ház mellett, amely ideális a barátokkal és családdal való kényelmes úszásokhoz.
  • Mezőgazdasági Lehetőségek: Akár gazdálkodásban, állattenyésztésben, vagy egyszerűen a föld használatában gondolkodik, ez a finca számos lehetőséget kínál mezőgazdasági tevékenységekre.
  • Fejlesztési Lehetőségek: Ideális egy privát villa építésére vagy mobilházakba történő befektetésre, a meglévő elektromos és víztelepítések készen állnak a csatlakoztatásra.

További Lehetőségek:

  • Személyre Szabott Tervezés: Gondolja át a meglévő szerkezet befejezését, vagy kezdje el álmai villájának megépítését.
  • Befektetési Lehetőség: Kiváló lehetőség befektetők számára, akik szeretnék fejleszteni vagy bővíteni a területet alternatív lakóegységekkel.

Tapasztalja meg a természet szépségét és a végtelen lehetőségek ígéretét ezzel a kivételes fincával Casaresben. Konzultáljon a helyi városfejlesztéssel további fejlesztési lehetőségekért, és alakítsa át látomását valósággá.

Fedezze Fel Casares-t

Casares, egy festői kisváros az andalúz hegyek között, híres lenyűgöző természeti szépségéről és nyugodt légköréről. Fehérre meszelt házaival és bájos keskeny utcáival Casares egyedülálló keverékét kínálja a kulturális örökségnek és a festői tájaknak. Gazdag történelmével, élénk helyi hagyományaival és a Földközi-tenger közelségével Casares ideális helyszínt biztosít azok számára, akik nyugodt életet keresnek a természet közepén, miközben élvezhetik a modern élet kényelmeit is. Öleljébe át ezt a varázslatos régiót, ahol a hegyek az égbolttal találkoznak, és minden nap egyfajta visszavonulásnak tűnik.

Térkép