Exkluzív Tengerparti Mezőgazdasági Terület Kis Épülettel Eladó Pirovacban

Élvezze a tengerparti nyugalom csúcsát ezzel a kivételes mezőgazdasági telekkel, amely a rangos Prosika területén helyezkedik el Pirovacban. Ez az egyedülálló ingatlan, amelynek ára 752.830 €, bőséges 5.791 négyzetméter prémium ingatlan területet kínál egy bájos 16 négyzetméteres épülettel.

Ingatlan Főbb Jellemzői:

  • Exkluzív Elhelyezkedés: Az első sorban a tenger mellett, élvezheti az akadálytalan kilátást és közvetlen hozzáférést a csillogó vizekhez. Az ingatlant nem választja el út a tengertől, biztosítva a legteljesebb magánéletet és nyugalmat.
  • Azonnali Tengerközelség: Csak 6 méterre van a lágy hullámoktól, szinte az ajtaja előtt.
  • Magas Fejlesztési Potenciál: Jövőbeli turisztikai zónába való bevonás lehetősége révén ez a terület hatalmas befektetési potenciált rejt.
  • Teljes Dokumentáció: Tiszta tulajdoni lap biztosítja a zökkenőmentes tranzakciós folyamatot.

Legyen szó magán oázisról, mezőgazdasági vállalkozásról vagy jövőbeli turisztikai célpontról, ez az ingatlan végtelen lehetőségeket kínál.

Régió Leírása

Fedezze Fel Pirovacot: A Tengerparti Gyöngyszem

Pirovac, a festői Adriatikus parton fekvő bájos település, természetes szépségét gazdag kulturális örökséggel ötvözi. Kristálytiszta vizeivel, érintetlen strandjaival és lenyűgöző tájaival Pirovac nyugodt menedéket kínál azoknak, akik pihenésre és kalandra egyaránt vágynak.

Főbb Látnivalók:

  • Érintetlen Strandok: Pirovac Horvátország egyik legszebb strandjával büszkélkedhet, ideális úszásra, napozásra és vízi sportokra.
  • Történelmi Emlékek: Fedezze fel a város történelmi helyszíneit, beleértve az ősi templomokat és középkori romokat, amelyek a város híres múltját mesélik el.
  • Gasztronómia: Élvezze a helyi konyhát, friss tengeri ételekkel, hagyományos horvát fogásokkal és a régió finom boraival.
  • Szabadtéri Tevékenységek: A vitorlázástól és horgászástól kezdve a túrázásig és kerékpározásig Pirovac rengeteg szabadtéri tevékenységet kínál a természet kedvelőinek.

Miért Pirovac? Pirovac idilli környezete és nyugodt atmoszférája miatt a turisták és ingatlanbefektetők körében is keresett helyszín. Zadar és Šibenik közelsége, valamint érintetlen természeti szépségei tökéletes helyszínt biztosítanak egy nyaraló vagy állandó lakóhely számára.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy birtokába vegye ezt a tengerparti paradicsomot, és merüljön el Pirovac varázslatos életstílusában.

Térkép